מתכון לעישון אסאדו

מתכון לעישון אסאדו

יום לפני נעטוף את האסאדו בראב המרכזי וניתן לו להפשיר במקרר. יום לאחר מכן נניח בקמאדו עם כיוון הבשר כלפי מעלה, טמפרטורת המעשנה תהיה על 110 מעלות. בה...

קרא עוד
מתכון אנטריקוט מעושן

מתכון אנטריקוט מעושן

נעטוף בראב המרכזי כיממה לפני תחילת העישון ונניח להפשרה במקרר. נעשה בטמפרטורה של 110 מעלות צלזיוס עד להגעה לטמפרטורה פנימית של הנתח ל56 מעלות. ניתן ...

קרא עוד
מתכון לעישון עופות

מתכון לעישון עופות

נשרה את העופות בבריין לפני העישון. מתכון הבריין בחסות עידו לוי "בית של בשרים מעושנים"   מתכון לבריין :  1 ליטר מים 3 כפות מלח כשר  3 כפות סוכר ח...

קרא עוד
מתכון לעישון בריסקט - חזה בקר

מתכון לעישון בריסקט - חזה בקר

כיממה לפני עישון הבשר נעטוף את  הבשר בראב מרכזי וניתן לו להפשיר במקרר. יממה לאחר מכן נכניס למעשנה בטמפרטורה של הקמאדו של 110 מעלות .  בהגיע הבריסקט...

קרא עוד
מתכון לראב מרכזי

מתכון לראב מרכזי

(ניתן לשנות לפי הטעם האישי של כל מעשן בשר ) המתכון בחסות עידו לוי "בית של בשרים מעושנים"    את הראב המרכזי נפזר על הבשר בצורה מלאה.  לתוך קופסא...

קרא עוד