מתכון לעישון בריסקט - חזה בקר

כיממה לפני עישון הבשר נעטוף את  הבשר בראב מרכזי וניתן לו להפשיר במקרר. יממה לאחר מכן נכניס למעשנה בטמפרטורה של הקמאדו של 110 מעלות . 
בהגיע הבריסקט לטמפרטורה פנימית של 65 מעלות צלזיוס נעטוף את הנתח בנייר קצבים מקצועי. הנתח יהיה במעשנה עד 95 מעלות צלזיוס פנימי. 
לאחר שהוצאנו את הנתח לא נוציא אותו מנייר הקצבים ונעטוף במגבת עבה ונניח בתוך צידנית מבודדת לעוד כשעתיים להמשך התרככות הבשר. (חלק מהותי מעישון הנתח) 
ניתן להשפריץ מי סילאן במהלך העישון כל 45 דקות.  :