מרדה לפיצה
סוף סוף זה קרה! התחדשתם בתנור חדש או טאבון ביתי הביתה ואתם חולמים על הפיצה המושלמת שאתם הולכים להכין. לא היינו רוצים להרוס לכם את החלום לגמרי, אבל שתדעו שפיצה טובה תלויה לא רק בטאבון או בתנור אלא גם בציוד לטאבון.
לכן מרדה לפיצה הוא חלק בלתי נפרד מאפיית פיצה איכותית שפשוט תשאיר לכם טעם של עוד. נכון, מעלות החום, סוג הבצק וסוג הפיצה כמובן חשובים. אך המוצר הקטן והפשוט הזה הולך לעשות קסמים לפיצה שלכם, ומיד גם תבינו למה.
מרדה לפיצה – הכירו את החבר הכי טוב של הפיצה שלכם
מרדה לפיצה הוא רק חלק מציוד טאבון חשוב ואיכותי לטאבון ביתי והוא מאפשר הכנסה והוצאה של הפיצה ביעילות, נגישות וקלות. כשאתם רוכשים מרדה חשוב לשים לב למספר פרמטרים מרכזיים:
גודל המרדה - גודל המרדה חשוב מאוד. אם למשל יש לכם טאבון לא מפתח של מעל 33 ס"מ ואתם רוכשים מרדה בגודל של 30 ס"מ, כאשר אתם רוצים להכניס את הבצק תהיו מוגבלים. בחירת הגודל הנכון תעניק אפייה נכונה.
החומר ממנו עשוי המרדה - הקפידו לבחור מרדה העשוי מחומר קל משקל. מרדה עשוי אלומיניום נחשב למבוקש מאוד.
חוזק - חשוב לבחור מרדה לפיצה לו עמידות גבוהה וחוזק, זה נכון שהוא אמור להיות קטן יחסית, אך עליו להיות מספיק חזק כדי להתמודד עם הבצק של הפיצה.
משטח מחורר - מרדה ללא משטח מחורר לא יהיה אפקטיבי לפיצה שלכם. בחרו מרדה לפיצות בעל משטח מחורר המאפשר לאדים להתפוגג ולקמח המיותר להתנדף החוצה.
כך תפיקו את המקסימום מטאבון שלכם
אם רכשתם לאחרונה טאבון לבטח אתם מחפשים את הדרך הטובה ביותר להפיק ממנו את המקסימום, וטוב שכך. כאשר אתם רוכשים טאבון לא מספיק לרכוש רק אותו אלא גם כלים לטאבון ותנורים המאפשר לכם לאפות מאפים כמו פוקצ'ות, פיצות, מאפים טריים ועוד. טאבון אגב עם הציוד הנכון יאפשר לכם לאפות את כל אלו אלא גם בשרים, דגים, ומאכלים נוספים.
אך יחד עם כל הציוד הנוסף, ללא ספק מרדה לטאבון הוא האלמנט החשוב ביותר כשיש לכם טאבון. זהו הכלי היחיד שיאפשר לכם להכניס, להזיז ולהוציא את המאפים בטאבון. כשאתם מחפשים מרדה לפיצה או לטאבון אתם פתאום מגלים שיש כל כך הרבה סוגים שונים. דאגו לבחור היטב את המרדה שלכם לטאבון ולפיצה.
לצרכנים יש נטייה לרכוש את המרדה הלא מחורר, אבל דווקא המרדה המחורר הוא זה שיהפוך את הפיצה שלכם מפיצה ביתית, לפיצה חלומית ומקצועית. החורים במרדה מאפשרים לאדים להתפוגג, ובכך לא להרטיב את הבצק ולפגוע במרקם שלו.
כמו כן, הם מנפים ומוציאים החוצה שאריות קמח. כך יוצאת פיצה נימוחה, טעימה, רכה, ובדיוק במידה הנכונה עם בצק מושלם שישאיר לכם פשוט טעם של עוד וחיבוק.
אם זהו טאבון שהוא אך ורק לפיצות חשוב לשים לב שקל לנקות את הציוד שלכם. הקפידו על תחזוקה מתאימה. שימו לב לכלל התכונות לא רק של הטאבון אלא של שאר המוצרים שאתם רוכשים כמוצרים נלווים.
חשוב שאלו יספקו לכם את המענה על מלוא הצרכים ויקלו עליכם את השימוש בטאבון על מנת שתוכלו ליהנות באמת מתוצרים כפי שאתם רוצים וחולמים.
איזה עוד מוצרים נלווים קיימים?
חוץ ממוצרי מרדה לפיצה ישנם כמובן עוד מוצרים נלווים לטאבון, וביניהם:
כף עץ - כף העץ היא לאו דווקא מוצר הקשור לטאבון, אלא גם לבישול והיא יכולה לשמש גם בתור כלי ציוד נלווה נהדר לטאבון.
חותך בצק - כלי קטן המשמש לא רק לחיתוך נוח וקל, אלא גם למריחה. רוב החותכים עשויים מנירוסטה עמידה וקלה.
משטח סיליקון - משטח סיליקון לאפיה מתאים גם ללישה נוחה, לרידוד ולטיפול איכותי בבצק. במקום לרדד את הבצק אל השיש ולהשתמש בהמון קמח כדי שלא ידבק, המשטח מונע תזוזה ומאפשר לישה ללא הידבקות של הבצק.
כפפות נגד חום - טאבון ביתי מגיע לחום אדיר של עד 55 מעלות. חום שחייב להתנהל בו עם כפפות מתאימות שעמידות אפילו עד 800 מעלות צלזיוס ומעלה.
רכישה מאנשי המקצוע הטובים ביותר תביא לתוצרים איכותיים. הליווי המקצועי, מגוון המוצרים, ההכוונה והאחריות.
לכל אלו יש השפעה משמעותית על המוצרים שאתם אופים בטאבון הביתי שלכם.
חברת kamado carne היא מהמובילות בתחום של מעשנות בשר ובתחום התנורים והטאבון ומספקת למענכם את המוצרים האיכותיים ביותר.
הציוד המקצועי הוא מהמתקדמים בישראל וברכישתו תקבלו שירות אמין, סבלני ומכיל. אחריות, תפעול מקצועי ברמה גבוהה וליווי מקצועי מהרגע הראשון.
שאלות ותשובות על מרדה לפיצה
האם יש משמעות למשקל הציוד?
ציוד נלווה לטאבון רצוי שיהיה קל, מחומרי גלם איכותיים וקלילים המאפשרים ליד להחזיק אותם בנוחות ובקלילות. אלומיניום הוא לרוב חומר הגלם ממנו מייצרים את הציוד הנלווה. פרט לכף העץ הייחודית כמובן אותה כולנו מכירים.
למה חשוב שיהיה ציוד נלווה?
מרדה לפיצה או כל כלי יציקה זה או אחר המתאימים לטאבון הם חשובים לצורך תוצר איכותי. רכישה של טאבון זה נהדר, יכולות אפיה ובצק איכותי גם. אך ברגע שהטמפרטורה לא מתאימה ואין איך למדוד אותה או אין כלים נכונים לטיפול בבצק, המאפים יכולים לצאת לא אכילים וחבל.