מטבח חוץ קטן – לב החצר
צוות קמאדו מציע בין היתר מגוון מטבחי חוץ, מעשנות בשר, טאבונים וציוד לחצר או המרפסת המושלמת. הוא שם דגש על איכות המוצר ויסייע לכם לבחור את המוצר המת...
קרא עודבקניית אביזרים ב 250 ש"ח ומעלה משלוח חינם עד הבית! פחם ומעשנות בתיאום טלפוני
צוות קמאדו מציע בין היתר מגוון מטבחי חוץ, מעשנות בשר, טאבונים וציוד לחצר או המרפסת המושלמת. הוא שם דגש על איכות המוצר ויסייע לכם לבחור את המוצר המת...
קרא עודכולם אוהבים מאפה טוב ומפנק. קרואסון רך, פוקצ'ה טעימה או פיצה קריספית ומפנקת. אין אחד או אחת שיכחישו שריח מאפיה ובצק טרי שיוצא מהתנור הוא ריח מחבק...
קרא עודבשנים האחרונות עלה הביקוש עבור מטבחי חוץ בצורה משמעותית במיוחד. וכך לא מעט אנשים מוצאים את עצמם חולמים על מטבח חוץ בניה עצמית או מטבח חוץ קנוי ומ...
קרא עודאם אתם מרגישים שהגינה שלכם, החצר או הגג לא מספיק שימושיים אחרי שעבדתם כל כך קשה כדי שתוכלו בכל זאת להחזיק בית עם מתחם חיצוני פרטי, יש לכך פתרון ש...
קרא עודכשאנחנו רוכשים מטבח אנחנו מן הסתם מעוניינים במטבח שיהיה פונקציונלי. בין אם זהו מטבח חוץ מתצוגה ובין אם לא. ולכן חשוב לקחת בחשבון כמה פרמטרים משמעות...
קרא עודהשנים האחרונות הביאו את מטבחי החוץ למודעות גבוהה, לא רק בגלל ארוחות ברביקיו. אלא פשוט בגלל שבישול בחוץ הפך להיות יותר טרנדי. אף אחד היום לא צריך ...
קרא עודיום לפני נעטוף את האסאדו בראב המרכזי וניתן לו להפשיר במקרר. יום לאחר מכן נניח בקמאדו עם כיוון הבשר כלפי מעלה, טמפרטורת המעשנה תהיה על 110 מעלות. בה...
קרא עודנעטוף בראב המרכזי כיממה לפני תחילת העישון ונניח להפשרה במקרר. נעשה בטמפרטורה של 110 מעלות צלזיוס עד להגעה לטמפרטורה פנימית של הנתח ל56 מעלות. ניתן ...
קרא עודנשרה את העופות בבריין לפני העישון. מתכון הבריין בחסות עידו לוי "בית של בשרים מעושנים" מתכון לבריין : 1 ליטר מים 3 כפות מלח כשר 3 כפות סוכר ח...
קרא עודכיממה לפני עישון הבשר נעטוף את הבשר בראב מרכזי וניתן לו להפשיר במקרר. יממה לאחר מכן נכניס למעשנה בטמפרטורה של הקמאדו של 110 מעלות . בהגיע הבריסקט...
קרא עוד(ניתן לשנות לפי הטעם האישי של כל מעשן בשר ) המתכון בחסות עידו לוי "בית של בשרים מעושנים" את הראב המרכזי נפזר על הבשר בצורה מלאה. לתוך קופסא...
קרא עוד